14 mars 2007

We rule the school!

En fantastisk Join Our Club-kväll i lördags. De som kom tidigt fick sysselsätta sig med Kinder-ägg, men de behövde inte vänta länge för att bli underhållna. Kvällens hemliga gäst var ingen mindre än Saralunden. Hon gjorde en dunderbra show där hon började med ett medley av Saralunden-hits och sedan fortsatte med att djärvt balansera på gränsen mellan pop och konstmusik.



Sedan frossade jag lite i popmusik på dansgolvet, och till min glädje började folk dansa när jag spelade Helen Love. Fast i och för sig, vem skulle inte göra det?

Nästa band var Ikons som lät fantastiska låtar uppbyggda av en vägg av ljud dundra ner över publiken. Uppskattat var det iallafall.

Sedan spelade Johan massa Jesus And Mary Chain-b-sidor tills det var dags för kvällens sista band: Pistol Disco. Tungt, monotont och stundtals riktigt svängigt.

På grund av lite förseningar och vårt extrainsatta band blev tyvärr sista dansgolvstimmen förvandlad till blott en kvart, vilket gjorde att man knappt hann dansa sig svettig. Det var lite trist, men jag tror ändå att resten av kvällen kompenserade detta ordentligt...

Tack alla som kom!

Etiketter: , ,