16 november 2006

24e november är det dags igen!

Fredag den 24/11 är vi tillbaka igen efter oktoberpausen! Återigen i kajutan, denna gång är det julbord som puttar ner oss till underjorden och inte oktoberfest. Men vi misströstar inte för det! Denna kväll bjuder vi på två av, i våra ögon, Göteborgs bästa band:

Cheshire Cat: Ett kärt återseende för våra trogna besökare. Katterna är tillbaka i Göteborg efter succespelningar på Arvika- och Rookiefesivalen. Kvällen kommer agera släppfest för deras nya inspelningar vilka just blivit klara och verkligen tar bandet ett steg vidare. Dessutom får de 50 första gästerna en skiva i present! Läs och lyssna här och här.

Bonnie & Clyde: Vi är väldigt stolta att presentera vad vi tror och hoppas blir "the next big thing", från ett Göteborg som ligger halvvägs mellan Sverige och Paris, som gör dessutom sin livedebut hos oss! Missa inte! Lyssna här.

Dessutom har vi bjudit in personen som tipsade oss om B&C med orden "Boka eller dö!" att gästa bakom CD-spelarna, Jerry Boman, tillika känd som "Musik-enligt-Jerry"-Jerry, en av Sverges mest lästa musikbloggare. Vi litar på att han kommer att spela massor med underbart ljuva popdängor för oss under kvällen!

In alles, en riktig helkväll att se fram emot!

/Johan

PS. Familjesidan vill rapportera för er som är intresserade att Jens blev pappa till en bedårande liten Nova för snart två veckor sen. DS.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

har vi blivit petade? haha

23:29  
Blogger Join Our Blog! said...

Inte alls då! Jag har bara en liten tendens att trycka Ctrl-S när jag skriver dokument. Och då vill blogger publicera...

23:32  
Anonymous Anonym said...

haha ok:) räknade ut att nåt blev fel efter som robotcowboy spelade sist hehe. det sista börjar sitta nu så vi ser fram emot spelningen otroligt mycket!

23:38  
Blogger Join Our Blog! said...

Det kommer att bli super!

23:41  
Anonymous Anonym said...

Grattis Jens!!

12:32  

Skicka en kommentar

<< Home