01 mars 2006

Drömmar tar aldrig slut

So how would you like a friendly competition
Let's take on the song
It's you and me baby, we're the music
Time to party all night long

"Me Against the Music" - Britney Spears ft. Madonna



Alla borde ha sin egen klubb. Det känns så jävla tillfredsställande att på ett missionsartat sätt spela musik man älskar och samtidigt få se folk dansa och ha kul runt omkring sig. Att kunna fixa fram band som man verkligen gillar och att sedan se folk bokstavligen flockas för att få köpa bandets demo (Fairy Floss!) eller när medelklasspunkbandets sångare blir helt lycklig över att ha 18-åriga tjejer dansandes längst fram under spelningen (Kontraband!).

Eller som fredagens DJ-battle med Nina och Mikaela. Även om det ju faktiskt blev oavgjort (trots visst musikhorande från båda lagen) så var det en av de roligaste kvällarna jag haft på länge. Att försöka kontra motståndarnas skruvar (läs: Dr.Alban) var inte lätt, men jag tror att vi i slutändan helt enkelt spelade musik vi själva älskar att dansa till, och sämre kriterier än så kan man ju ha.

Fler och bättre bilder kommer senare under veckan, men tills vidare får ni nöja er med de här föreställandes kvällens grymma band, Kontraband. När bilderna togs var de mitt uppe i en lysande cover av Jakob Hellmans Stora Havet...





/Jens.


PS. Apropå att Justice kommer till Nefertiti på fredag 3 mars så ger jag er Britney Spears ft. Madonna - Me Against the Music (Justice Mix)!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det finns ett mixset av Justice att hitta på Archive.org, där även en massa annat (Erol Alkan, Tiga etc) från klubben Trash finns tillgängligt. På And Did We Mention Our Disco? finns också ett riktigt trevligt set.

12:59  

Skicka en kommentar

<< Home