06 april 2006

Bilder, bilder, bilder - 31 mars

För den som inte varit på Join Our Club (skäms på er) ännu och bara baserar sin uppfattning på bilderna vi postar här på bloggen, så måste våra klubbkvällar framstå som något slags neonglänsande Bladerunner-disko-extravaganza. Den skyldiga är vår kära fotograf Anna; jag vet inte hur hon gör det men fantastiska bilder blir det. Återigen har hon lyckats fånga stämningen från senaste klubben finfint:



Fotograf: Anna Edlund


Dessutom en bonusbild på mig och de plankande, sexdesperata, norrländska hårdrockarna som precis stigit ur hissen exakt samtidigt som Rasmus Chaos Through Programming låst in sig på toaletten med mikrofonen:



Fotograf: GP-Louise (som uppenbarligen var på besök tillsammans med Martin Vapnet för att intervjua Strip Squad till ett examensarbete om sex i indiepop, electro respektive dancehall...)


/Jens.

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oj vilka fina bilder! Hoppas det är ok om vi använder några av dem på vår hemsida. Skriver förstås ut fotografens namn och spelstället. Har också bilder på favorithårdrockarna. Kommer upp på vår hemsida snart. Ska passa på att tacka för spelningen och det fina bemötandet.

Ha det fint!
/Strip Squad

17:01  
Anonymous Anonym said...

Ett tips:
http://www.myspace.com/pennycentury

17:33  

Skicka en kommentar

<< Home